DEN BEDSTE BLØDE SILIKONE REBORN BABY TIL AT VEDTAGE

reborn babyer er dukker, der ligner rigtige nyfødte. Ud fra et visuelt synspunkt ligner de fysisk en rigtig baby.

Men hvad med berøring? Dette er vigtigt for entusiaster af genfødte dukker. Følelsen af nostalgi og realisme overføres hovedsageligt via berøring, fordi det er det, der vil være fremherskende under vores udveksling med vores genfødte dukke. Vi vil derfor gennem denne artikel se, hvordan du kan finde en blød silikone reborn baby til at adoptere!

For at se vores udvalg af Dreng Reborn dukke klik her

SKELNE MELLEM KLASSISK OG PREMIUM BLØD SILIKONE

Det er indlysende, at de fleste reborn-dukker har en meget højere kvalitet af silikone end de fleste plastikdukker, der sælges på markedet. Nogle af jer er måske på udkig efter en meget blød silikone, som man kan røre og klemme som ægte babyhud. Kun få reborn-dukker er lavet af ægte premium-silikone, så du bør kigge efter websteder, der er 100 % specialiseret i reborning. For at genkende en virkelig blød silikone skal man se på produktbillederne, hvor man kan se, at visse områder af ansigtet, f.eks. kinden, kan strækkes, i modsætning til lambdas, hvor silikonen kan klemmes, men ikke strækkes. For det andet tager vi os tid til at undersøge silikonens sammensætning. For at få den bedste bløde silikone skal du vælge en flydende platin-silikone.

PRISEN FOR EN SILIKONE DUKKE AF HØJ KVALITET

Når du ønsker at vælge en blød silikone reborn dukke, er det indlysende, at prisen vil være højere end for en lambda dukke eller en blød silikone reborn dukke. Det skyldes, at det tager flere timer at fremstille platin flydende silikone end traditionel silikone. Det er mere fleksibelt og sart, men kræver også større forsigtighed, når det sendes, da det er mindre stærkt og modstandsdygtigt end silikone blandet med vinyl.

For en reborn-baby med krop, lemmer og ansigt af platinsilikone, som betyder, at den kan modelleres og er meget fleksibel, er prisen omkring 300 euro. Prisen er faktisk berettiget, fordi dukken virkelig ligner en nyfødt baby, og opfattelsen af din babys berøring er meget realistisk. For ældre mennesker, der lider af degenerative sygdomme, vil en dukke, der ligner berøring og visuel, give dem mulighed for at opnå en bedre terapi.

DEN BEDSTE BLØDE SILIKONE BABY, KUN TILGÆNGELIG FRA PROFESSIONELLE REBORNS

Denne førsteklasses silikone fås desværre ikke i legetøjsbutikker. Når du køber en dukke i en fysisk butik, er silikonen nemlig hård og meget plastikagtig. For at finde den bedste bløde silikonedukke anbefaler vi, at du henvender dig til eksperterne inden for reborning. Hjemmesiden bébéreborn.co.uk sælger en reborn baby af meget høj kvalitet. Denne premium reborn baby hedder Lucie og er lavet af blød silikone, en silikone, der kan røres, strækkes og klemmes.

Denne fremragende reborn baby koster 4000DKK, hvilket er en af de bedste priser for pengene, som vores eksperter har fundet. Lucie er en sød genfødt baby pige, den førsteklasses silikone vil give dig en unik genfødt oplevelse. Du kan dreje dit barns hoved, bevæge læberne og knibe hende i ørerne og kinderne. Du kan også anvende talkumpuder eller babypuder på din platin flydende silikonedukke. Du kan udføre de samme ritualer som en rigtig baby, fordi silikonelemmerne er fleksible og kan bevæge sig efter din smag. Så du kan skifte bleen på den bedste bløde silikonedukke, som en mor ville gøre det med sit nyfødte barn. Med sine klare øjne og sin bløde hud er Lucie den perfekte genfødte dukke, så du kan nyde den ægte oplevelse.

For at opdage vores partner Reborn Dukke med sit udvalg af Pige  reborn babyer er dukker, der ligner rigtige nyfødte. Ud fra et visuelt synspunkt ligner de fysisk en rigtig baby.

DEN BEDSTE BLØDE SILIKONE BABY, KUN TILGÆNGELIG FRA PROFESSIONELLE REBORNS

I modsætning til hvad mange tror, er platin flydende silikone ikke sværere at vedligeholde end plast- og vinylsilikone. Det kan dog blive ridset eller hænge fast i modsætning til vinylsilikone. Men denne førsteklasses silikone er lige så vandtæt og er meget holdbar til daglig brug. Du kan støve din reborn-baby af ved at tørre den forsigtigt af med en klud. Vi har givet dig alle nøglerne til at finde den bedste bløde silikonedukke. Nu skal du bare adoptere den bedste bløde silikonebaby og have det sjovt med at passe på den som en kærlig og beskyttende mor (eller far)!

Comments

Popular posts from this blog

REBORN BABY TIL AT VEDTAGE